Cattery beleid

Heeft u interesse in een kitten?
Een kitten mag pas naar de nieuwe eigenaar als hij/zij minimaal 14 weken jong is. Het kitten is dan twee keer ingeënt en twee keer grondig onderzocht door onze dierenarts.Wij behouden het recht om met ons nest te gaan showen, het kan dan zo zijn dat de kittens pas met 15 of 16 weken het nest mogen verlaten.

Hij/zij is dan ontwormd en natuurlijk vlovrij.Hij/zij is in het bezit van een NLKV-stamboom.

Een kitten voor liefhebbers kost momenteel €750.00, dit is dus inclusief Chip.

De kosten voor een Fok/Show kitten gaat in overleg met ons.

Bij ons worden alle kittens geboren uit HCM en PKD negatief geteste ouders.

Ook zijn deze ouders FeLV en FIV negatief getest. Gezien wij niet alle kittens geschikt achten voor de fok verkopen wij maar selectief aan fokkers die hetzelfde werk/denkwijze hebben als wij, indien je interesse heb in een kitten voor de fok gelieve dit meteen aan te geven.

Je kunt altijd een optie nemen op een kitten via de mail of per telefoon, het echte beslissen om een kitten te bespreken kan enkel en alleen eerst na een persoonlijk gesprek bij ons thuis.


Wij vinden dat de katten niet vrij los mogen lopen, een afgeschermde tuin of balkon is prima!


De verkoper echter blijft het recht houden om zonder opgaaf van reden van de verkoop af te zien, de aanbetaling zal dan volledig worden geretourneerd. Als er dan een kitten besproken is, stellen we het zeer op prijs als het kitten nog en keer bij ons wordt bezocht. De nieuwe eigenaar krijgt een proef pakketje voer mee van het merk Royal Canin, hierbij zit alle informatie die nodig is voor een goede voeding van uw kitten.


Ook blijven we graag op de hoogte hoe het met het kitten in de toekomst gaat. 

Copyright Cattery Zazinka. Alle rechten voorbehouden.